WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

Gorgeous
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Monday, February 20, 2012 | 4:16 AM | 0 Comment
assalamualaikum kawanss ~!

wahhh asenye agak lame gak la KAN aQ xupdate baby blog nie..
perghh, kalau bilik nie sah2 'berhabuk' okay ;D
ohh memandangkan aQ cuti seminggu kat umah jadinya buleh la nak on9 right.
well, amatamat bz dgn study yooo. ko hadee ? :P
alhamdulillah kehidupan aQ okay berbanding dgn hidop2 yang dulu *ayat xley blar !

ohh xnak merepek panjang la KAN, just nak gtw bout the title.
hello, bkn nak kawen okay hahaha.
mase aQ masok 1 kelas KAN tetibe ktowg kena wat satu iklan la KAN.
mengikut kreativiti masing2 so, aQ pown pikir punye pikir last2 kat kepala aQ dah menyala. *ting !!
hahaha kluar la iklan pasal 'PELAMIN' kan.
yela, Buncit aQ an kerja mcm 2 right so aQ pown gune laa keadaan uhh sbgai iklan aQ :P
wahhh sweet x ?! :D
and and and and, aQ nie xde laa kreatif sngt. skadar ckop2 mkn uhh buleh la -,-7
pas edit 2 edit nie, sumbat 2 sumbat nie.... jadi la mcm nie.........

TARAAAAAAAAAA... ~!!!


to my Buncit : ha sayang, nie la hasil keje titik peloh i hehehe. lukis pakai 'TANGAN' nie B :P cantik x ? 
                      kalau cantik, coklat 1 x 10 papan tw hehehe lurve u ! <3

________________________________________________________________________________________
Thursday, December 8, 2011 | 3:50 PM | 0 Comment
assalamualaikum....

haiii kawansss.. haa, lagi 9 hari lagi aQ nak kuar dari rumah nie.. adoiii bkn lari rumah yee tp keluar negeri krn hendak menimba ilmu *ecehhh mcm laa joah sngt ko nak pergi ammelia oiiii :P
dlm kebosanan mngemas baju-baja aQ nie kan, aQ pown godek2 la lappy aQ nie nak bukak hapee an.. tetibe mcm nak tgk mende yg hendak membeli *bahagian hbskn duit serah kat aQ HAHAHA
then bkk fB, trnampak laa kasot MACBETH nie haaa ! 
mcm cantekkk jep huhuhuhu xpe, tgk2 jeeee.. cuci-cuca mate dulu kan kan kan kan.. tak salah tw ! :P
tgk punya tgk punya tgk punya tgk, nampak laa kasot nihhh !

PENDLETON STYLE

wahhhhhh ! cantekknye 'awak' ! HAHAHAHA *nafsu nihh ! :P
aQ pown tetibe je gatai hati nak cakap " law ade duit, insya- ALLAH beli huhuhu *kalau ade la kan -,-''
haaaa pas 2 kan kan kan kan..... aQ tgk lagi ! ade pulak berkenan lagi HAHAHA *nafsu bertambah lagi ! :P
nampak pulak kasot nie haaaaaaaaa

MATTHEW STYLE

okay, dua je mcm minat an HAHAHA *minat xsalah tw ! :P
tapi dah alang-alang minat, ape la salahnye kalau usaha dptkan huhuhuhu *mcm bnyk sngt la duit uhh -,-''
xpe ammelia, slow2 kayohh dehhhh HAHAHA 
ohh btw, Buncit aQ dah pown ade kasot jename nie an. kalau aQ ade, syok jugak ! *nak same la katekan :P
dan ini kasot dia :)

BRIGHTON STYLE


________________________________________________________________________________________
Tuesday, December 6, 2011 | 11:40 AM | 0 Comment

He's my HERO
My Sugar candy
My Ice cream
My Lollipop
My Apple pie
My Honey Star
My Chocolate chips
My Kinder Bueno
My Forrero Rocher
My Bubble Gum
My Jelly
My caramels
My Gummies
My Cookies
My Cakes
My Pop Corn
My Donut
My Tiramisu
My Brownies
My Marshmallow
My Smarties
MY SWEETHEART...!
You're soOooOoOooOooO SWEETs

and and and and and and and and i give u this song HAHAHA ;)


Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayang kan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
kan... kamu...

Sayangku jangan kau persoalkan siapa dihatiku
terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu...


________________________________________________________________________________________
Sunday, December 4, 2011 | 2:53 AM | 0 Comment
assalammualaikum...

hai baby blog.. mlm nie aQ nak ko teman aQ ea ? aQ betolbetol sunyi.. aQ dah xde sapesape nak luahkan perasaan sedih.. aQ hanye ade ko. mayb sampai tua pown, keje aQ bile sedih akan menaip luah kat ko.. bile aQ  dilanda kesedihan, aQ xmampu utk bersuara... hanye hati aQ yg berkate2 serta aQ mampu menaip.. ingin mengeluarkan suara tidak same skali.. itulah aQ... sejak kecil lagi, bile aQ dlm keadaan mcm nie,, aQ hnye pendam sowg2.. now, aQ dah pndai "reka" ko, ko laa sahabat baru aQ :') even ko xde suara tp skurang2nye aQ mampu mengurangkan kesakitan dada nie :")

sudah bnyk hari aQ xdpt tido, myb mlm nie akn jd mlm keberapa ntah hmmm.. knp ek ngn aQ ? =.=''
xpela, myb nikmat tido aQ xde buat mase nie.. thnx ALLAH , aQ bersyukur pada-MU.. 
aQ baru hbs muntah actly.. err myb terlalu tertekan,, aQ menangis dlm bilik air sowg2 smpai aQ sesak nafas.. sumpah xdpt tahan tangisan utk mlm nie... dada aQ yg terlalu sakit mmbuatkan aQ pening then muntah2.. thnx to ALLAH again.. knp aQ sesalu gagal dlm segala hal ? ape silap aQ ? knp xde owg yg nak tegur if aQ buat owg kecewa ? knp xmarah aQ ? knp ? knp ? knp ?
aQ hanye manusia biase serta lemah.. even aQ berperangai mcm laki, luaran nmpak kuat, selalu ketawa mcm hantu ,, tak bermakne aQ seorang yg kuat.. sumpah aQ xmampu.. sumpah aQ xkuat :'(

aQ dilahirkan sebagai seorg anak perempuan TAPI  aQ gagal jadi anak yg baek..
aQ dijadikan adek kepada 2 org abang dan 1 org kakak TAPI aQ gagal utk jadi adek yg baek..
aQ diberi seorg adk TAPI aQ gagal utk jadi kakak yg baek...
aQ diwarnai dgn ramai kwn TAPI aQ gagal utk jd kwn yg baek...
aQ ditemukan seorg lelaki utk dijadikan peneman hati TAPI aQ tetap gagal utk jd seorg peneman hati yg baek......................

hidup aQ tak la seindah yg owg lihat.. ramai yg kate, hidop aQ nie dah sempurna.. cukop dlm segala hal.. aQ ade mak bapak, aQ ade adk bradik, aQ ade kwn dan aQ juga ade peneman hati TAPI owg 2 tahu ke ape yg aQ lalui ?? jgn ckp dgn melihat ape yg kite nmpak :') mungkin aQ nie dah ditakdirkan utk hidup secara berdikari tanpa brgantung pada sapesape... haihhh aQ dah besar mcm nie tp ntah knp laa msih mengharapkan owg2 yg aQ syg ade utk jaga aQ :'(
wahai "kasih sayang" ,, ape yg aQ lakukan adelah utk memiliki mu.. susahnye nak dpt kasih syg :'(
ape dah jadi ngn aQ nie ? xde ke petunjuk utk aQ melihat ? mane kekuatan aQ ? mane kekerasan aQ ? mane kezaliman aQ ? aQ memerlukan diri aQ yg seperti dulu yg sentiase kuat,, yg sentiase zalim tanpa memikirkan perasaan owg lain, yg benci dgn tangisan,, yg hilang pertimbangan terhadap owg lain..... kalau aQ dijadikan lembut mcm nie serta diberikan kesakitan, aQ rela memilih diri aQ seperti dulu :'((



BUNCIT...
terima ksih sbb jadikan sy seorg perempuan yg baek... terima kasih sbb jadikan sy seorg yg setia serta mengajar erti kesetiaan.. terima kasih sbb buatkan sy menangis.. terima ksih sbb jadikan sy seorg yg kuat.. terima kasih sbb ade dgn sy ketika sy sedang menangis teresak-esak.. terima kasih sbb buatkan sy susah utk menerima org lain.. terima ksih sbb jage sy dgn baek.. terima kasih sbb bg sy ubat mase sy sakit.. terima kasih sbb sapu ubat mase penyakit sy dtg.. terima ksih sbb tak tinggalkan sy mase dilanda dgn pelbagai penyakit.. terima ksh sbb bawak sy jenjalan kat melaka.. terima kasih sbb suap sy mkn nasi dan mee.. terima ksh sbb bg tmpat tido yg selamat ketika sy menyusahkan awk.. terima ksih sbb bg duit tiket.. terima ksh sbb dgr segala masalah sy.. terima ksh sbb bawak sy pergi jamm.. terima ksh sbb bawa sy pergi pantai.. terima ksh sbb bawak sy tido kat tgh2 pantai.. terima ksh sbb teman sy mase sy sunyi.. terima ksh sbb bawak sy pergi bbq.. terima ksih sbb knlkn sy pada kwn2 awk.. terima ksh sbb JADI PENEMAN HATI I, SAYANG ~~


lagu nie i bagi dekat u supaya u dgr ape maknenye ~
tulus dari hati i :')
i love u !


________________________________________________________________________________________
Friday, December 2, 2011 | 1:43 PM | 1 Comment
assalamualaikum kawanss ~!

morning sume2 hehe *pagi lagi ke ? HAHAHA
okay nie nak cite nie kan kan kan... aQ baru balik dari klinik ;)
wahhh kerap sungguh ke klinik aQ nie ek HAHAHA ntah bape klinik dah ade name aQ yep :P
tak kisah la 2 an,, dah sakit an nak wat cem manoooo ~! hehehe

aQ nak bertime kasih pada mak aQ sbb tanggung segala bayaran segala prubatan laa an..
aQ tw wat mase nie aQ xmmpu lagi nak tanggung sndiri so, iya pinjam dulu yee mak :") hehehe
mmg aQ xmintak suroh mak aQ bawak p berubat segala bagai tp hati sowg ibu an, xkn la dah tgk anak sakit xbaek2 , nak wat bodoh an huhuhu
even mak salu wat iya nanges , sakit hati ke hape an,,, kdg2 uhh sampai mak jerit2 kat iya yg mak benci iya =.='' sedihhhnye hati nie xde sape yg tahu hmmmm tapi xpe, iya tw mak main2 je 2 hehehe
mane buleh mak xsyg anak oiiii  ! :')
mesti kowg pelik an,, sakit mende la minah nie xberhenti2 HAHAHAHA
law aQ sebut klinik nie, grenti kowg dah tw punyooo

haa, pagi tadi aQ p KLINIK PAKAR KULIT YAP
tgk, kan aQ dah ckp kowg teros tahu hehehe kowg nak p jugak ke ? :P

nahh aQ da bagi map nie.. law sapesape sakit, mai sini ea HAHAHA
jgn lupe alamat dan number fon hahahaha
# A-133, Lorong Tun Ismail 6, Sri Dagangan, Kuantan  Pahang, 25000
# 09-5147098


okay, pas aQ cite panjang berjela kat doktor 2... dy tgk2 , pegang kulit aQ nie , lihat dgn telitinye HAHAHA
dy pown bagi laaa ubat :D
dy bagi aQ DUA CREAM & 1 PIL ... kowg tw sbb ape dua cream ? sebab ade dua pnyakit !!! haiyaaaa
so ,, pil 2 kena habis kan dlm mase 2 minggu.. wohooo pill lagi yooo ~ kau mampu ?! HAHAHA

haa nie laa ubatnye.. sikit kan ?
nak tw kena bape bayaran ?
RM200 =.=''
kalau aQ membayarnye lain la cite an,, tp
mak aQ yg bayornye jadi aQ agak terkejot..
thnx to my mOm la an sbb da tlg bayar huhuhu
hopefully, pasni baek laa dari segala pnyakit...
AMIN !!
________________________________________________________________________________________
Tuesday, November 29, 2011 | 4:18 AM | 1 Comment
assalamualaikum baby blog :)

arini bkn luahan perasaan tp just nak kongsi sikit la kegembiraan ala2 sengal HAHAHA
aQ baru balik dari melaka la an,, mmg syok jgk p sane sbb bnyk kenangan la an tp bkn kenangan sejarah, kenangan aQ ngn Buncit aQ HAHAHAHA
tapi dalam seronok2 2, sedih benornye -,-'' biase laa, nmpak je kan mase muda mudi dulu huhuhu
bercuti ngn family mmg seronokkan.. mau xseronok, xkeluar duit pown tawww ~!! HAHA *jahat gile !
xdela, bkn 2 pown yg aQ nak sngt. yela, sedap mkn angin, penatkn badan hehehe
so, aQ xjalan bnyk tempat. so layan pic jela kay ;)

haaa, sampai2 jep tros jenjalan kat keliling hotel.. bosan punye pasal ;P




 amacam, ade kuat x adek aQ ? HAHAHA


bile sampai bilik jep..... ape lagi, adek aQ pown ajak bergmbar lagi -,-''
aQ mcm biase la, layan ~~


dan keesokkannye............. kami pown jalan2 laaaa


kami naek MENARA TAMING SARI
wohooo tinggi... ~








hadiah yg kena beli.. RM 45 kowt -,-''
tapi xpe, kenangan ! hahaha

dan selepas itu, aQ laa seronoknye bershopink sakan ~! ;P
aQ beli 4 singlet, 1 jaket hitam serta kasut ~!
hahaha masyukkk + rabak duit ! ;D


okay, myb sampai sini je..
ade lagi nak diupdate + rajin ,, aku update ;)

________________________________________________________________________________________
Monday, November 21, 2011 | 11:41 PM | 0 Comment
haii baby blog ~! -,-''
ha, harini xdenye aQ nak luah kisah sedih TAPI kisah MARAH !!!!!!!!!!!!!
tw x skng nie aQ mengantok tahap BABI !!! kesnye aQ telan pil aQ laa an -,-'' haihhhh
nie nak story sowg makhlok ALLAH a.k.a kawan aQ laaaaaaa !!! *tahap geram dah nie !
ish, ko ade mslh tapi ko menyusahkan aQ.. betolbetol menyusahkan aQ !!!
ko jgn nak salahkn aQ nie bkn kwn yg baek okay ?!! sebab aQ baek laa aQ dok menunggu ko dah macam HAREMMMM JADAHHH LA SIAL !!!!
aQ xkisah law ko nak story kisah mslh ko ngn bF ko smpai esk pagi pown.. mcm laa xbiase an haihhh
kdg2 aQ teman ko smpai esk ke pagi , smpai ko kate ko ngantok ! tp xde pown ko hirau pasal aQ nie ! bkn laa aQ nak ko caring pasal aQ tp kadangkadang ko dah melampau laa kawan.... ape masalah ko haaa ?!!!
mslh ko cume pasal bF ko jep TAPI aQ ni haaa, banyak gile babi masalah aQ tp ade aQ luah kat ko detail2 ke ? xde pown sebab aQ pk ko pown ade masalah... nape ko PENTINGKAN DIRI ko sangat kawan ? -,-''
bkn sekali dua dah ko wat cemnie tw,, dah banyak kali hmmmmm
ko bayang laa, sape yg buleh tahan menunggu mcm nie weyh.... pukol 10 pagi ko mcj aQ yg ko ade mslh ngn bF ko.. then ko soh aQ tgk wall 'betine' yg bF ko gilegile kan skng nie.. aQ tgk laa sume yg ko soh.. pas 2 aQ dah ckp an yg kedit aQ hbs.. ko xpaham ke ?!!
then ko soh aQ on9 sbb nak i.m ngn aQ an.. senang nak story panjang2 !
ko soh aQ 2ggu ko dari kol 9 malam !!!! aQ nie yg BAEK nie 2ggu laa ko.. ko kate nak call bagai..
hello ! aQ xpakse pown nak ko call aQ,, nie kan masalah ko.. aQ nie mendengar jepppp kawan !
tapi xpayah laa nak beria-ria kate nak call then xcall... GAMPANG LAAA !!
lame gile aQ 2ggu ko !! aQ nie tahan laa mate aQ nie xnak bg tido.. last2 abg aQ soh masak megi,, aQ p masak kejap then aQ dtg ko i.m aQ.. tgk2 ko dah off9 !! LANCAUNYEEEEEEEEEEEEEEE !!! aQ 2ggu ko punye lame tp ko xbuleh ke 2ggu aQ kejep ?!!!!!!!! hadoiiiiii ! ko betolbetol dah buat aQ bengang kali nie.. agak2 laa, aQ nie bknnye patong weyhhh ! -,-''
aQ tw ko dah sedap2 p tido skng nie haihhh yela, ko an penat !! mcm aQ nie xpenat an !!!
dah laa,, dulu aQ ingat kan ko punye prangai yg gilegile2 buleh la paham aQ tp ko same je ngn prangai kwn2 lame aQ... sedih sial ngn prangai ko ..... FUCK OFF !!

PAST


_______________________________________
◕ Owner of the funny blog ◕



My name is AMMELIA ROSLAN and just call me AMOI.This is my Funny Blog so It's Real of me..
Please be nice here and don't copy what's mine!
i'm not single because i'm IKHWAN OWN'S >.<
_______________________________________
◕ Si Peneman Hati ◕


Put your shoutbox code here.