WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

Gorgeous
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Thursday, June 2, 2011 | 2:53 PM | 0 Comment
assalamualaikum u all !!
ok harini baru nk update skali lagi huhu
actly mmg xdep mood ngn migrain dtg + nk muntah tahap nk mati ! huh !
but never mine, aQ kuat meyh ! hehe *bak kate Buncit aQ :D
ok actly sayang aQ uhh da bertolak ke MADINAH dari KLIA kol 10 pagi td =.='
mmg aQ nga cedih haihh tp xpe aQ gurl yg cool tahap giler ! haha
before dy naik flight dy ade call aQ and 2 la aQ ase last utk arini hehe hmmm
xpe2 2 minggu xlame katenye *xlame u kate ?? lame kowt huhu
hari 2 aQ kate kat kowg hari slase an dy naik flight ? haha xjadi lak hari 2 bb ade kes sikit an
so, harini baru betol2 dy p sane *huwaaaaaa !!! menangis kan men aQ nihh hahaha
spatutnye aQ xley la sedih an bb dy p sane bknnye suke2 pown an :')
aQ cume risau jep bkn ape an, dy uhh bkn la sihat sngt ha haihhh *ayat aQ da mcm ape da haha

hope, u kat sane sihat2 saje sayang...
jgn lupe mkn aww, pas 2 kat sane xmau main2 mcm mane u salu main2 kat umah *wahh da mcm budak kecik da aQ wat kat dy hahaha
i salu pesan kat u an, kat sane kena bersihkn jiwa u uhh hati kena ikhlas then lupekan hal dunia nieee
u lupekn i pown xpe asalkn niat u kat sane uhh kena btl ea sayang :))
i sayang u tw sayang even mcm2 da brlaku kat kite..
sakit ke, pahit ke, manis ke , masam masin ke hehehe mcm2 laa an ,,, u tetap kate kena kuat !
yahhh i sentiase kuat sbb 2 la kite still lagi together !! :D
lantak la owg kate ape pown sal kite,, kite wat hal kite udahh la sayang an heeee~
u pown salu pesan, if ade owg cari pasal ke ape ke, wat bodoh jep.. xyah layan kang layan kang makin menjadi2 .. bile i xpuas aty ke ape, u salu soh i lepas kat u even kdg2 uhh i geram yg amt sngt sampaikn i termarah u tp u xmarah i pown malah u pujok i ngn gelak u ngn lawak u *huwaaaaa !! cedih kowt sayang oii !
thnx sangat2 sayang bb u always faham i biar pown kdg2 i nie xbape pndai nk amik aty u hehe
but, i akn cube an ? :))

asenye stakat nie je kowt aQ nk tulis huhu
kepala aQ pown nk meletop2 da nie haihhh
ohhh pil ! mengapakah engkau xberkesan nihh ?!! *mcm pil uhh faham =.='
tolong lah ! aQ sakit kowt haihhh
ok2 perlukn rest.. ZzzZZZZzzzz~


wait !! haha ade sikit lagi hehe
memandangkn da lame xjmpe dy,, before dy p sane 
dy ade bg pic coz aQ kate aQ rndu nk tgk dy
so, dy pown bg la pic nie hehehe
well, da 3 bulan lebih kowt xjmpe huhu
nie dy bg pic, kire pengubat rindu laa hahaha
ok, jom sambung tido~
ZzZzZzZZz *boleh lak men sambung2 yek :P

Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Owner of the funny blog ◕



My name is AMMELIA ROSLAN and just call me AMOI.This is my Funny Blog so It's Real of me..
Please be nice here and don't copy what's mine!
i'm not single because i'm IKHWAN OWN'S >.<
_______________________________________
◕ Si Peneman Hati ◕


Put your shoutbox code here.