WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

Gorgeous
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Friday, December 2, 2011 | 1:43 PM | 1 Comment
assalamualaikum kawanss ~!

morning sume2 hehe *pagi lagi ke ? HAHAHA
okay nie nak cite nie kan kan kan... aQ baru balik dari klinik ;)
wahhh kerap sungguh ke klinik aQ nie ek HAHAHA ntah bape klinik dah ade name aQ yep :P
tak kisah la 2 an,, dah sakit an nak wat cem manoooo ~! hehehe

aQ nak bertime kasih pada mak aQ sbb tanggung segala bayaran segala prubatan laa an..
aQ tw wat mase nie aQ xmmpu lagi nak tanggung sndiri so, iya pinjam dulu yee mak :") hehehe
mmg aQ xmintak suroh mak aQ bawak p berubat segala bagai tp hati sowg ibu an, xkn la dah tgk anak sakit xbaek2 , nak wat bodoh an huhuhu
even mak salu wat iya nanges , sakit hati ke hape an,,, kdg2 uhh sampai mak jerit2 kat iya yg mak benci iya =.='' sedihhhnye hati nie xde sape yg tahu hmmmm tapi xpe, iya tw mak main2 je 2 hehehe
mane buleh mak xsyg anak oiiii  ! :')
mesti kowg pelik an,, sakit mende la minah nie xberhenti2 HAHAHAHA
law aQ sebut klinik nie, grenti kowg dah tw punyooo

haa, pagi tadi aQ p KLINIK PAKAR KULIT YAP
tgk, kan aQ dah ckp kowg teros tahu hehehe kowg nak p jugak ke ? :P

nahh aQ da bagi map nie.. law sapesape sakit, mai sini ea HAHAHA
jgn lupe alamat dan number fon hahahaha
# A-133, Lorong Tun Ismail 6, Sri Dagangan, Kuantan  Pahang, 25000
# 09-5147098


okay, pas aQ cite panjang berjela kat doktor 2... dy tgk2 , pegang kulit aQ nie , lihat dgn telitinye HAHAHA
dy pown bagi laaa ubat :D
dy bagi aQ DUA CREAM & 1 PIL ... kowg tw sbb ape dua cream ? sebab ade dua pnyakit !!! haiyaaaa
so ,, pil 2 kena habis kan dlm mase 2 minggu.. wohooo pill lagi yooo ~ kau mampu ?! HAHAHA

haa nie laa ubatnye.. sikit kan ?
nak tw kena bape bayaran ?
RM200 =.=''
kalau aQ membayarnye lain la cite an,, tp
mak aQ yg bayornye jadi aQ agak terkejot..
thnx to my mOm la an sbb da tlg bayar huhuhu
hopefully, pasni baek laa dari segala pnyakit...
AMIN !!
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Owner of the funny blog ◕



My name is AMMELIA ROSLAN and just call me AMOI.This is my Funny Blog so It's Real of me..
Please be nice here and don't copy what's mine!
i'm not single because i'm IKHWAN OWN'S >.<
_______________________________________
◕ Si Peneman Hati ◕


Put your shoutbox code here.