WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

Gorgeous
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Friday, November 18, 2011 | 9:28 AM | 0 Comment

amacam, mau join x ?? hehehe

yes ! sabtu nie, Buncit aQ akan ke TAMPIN utk mengadakan 1 gig... yahhh mesti seronok...
aQ mcm biase dok umahh lerr hehehe tp law dekat ngn dy pown, dy xkn ajak aQ sbbnye dy xsuke aQ pergi kat tmpat cem 2... paham2 laa an keadaan kat sane cem mane huhuhu
ade gak bnyk kali aQ kate nak ekot p tgk dy perform cmne tapi dy kate mmg xbuleh sbb dy sayang aQ -.-''
mula2 aQ mcm pelik la np xmau ajak an then bile dy dah gtw, baru la aQ paham hehehe siot tol aQ nie..
tak pernah nak paham,, pang muka baru tw :P
mcm biase la sayang an, video & gmbar kena laa ade kay ? mcm biasaaaa laaa hehehehe
xdpt tgk tol2, video pown bulehh B hehehe mwahx !
nnt kat sane jage diri okay ? mkn minum kena jage tw.. xdgr, kaki saya bagi :P
nnt perform kasi gempak laa even u kate band CASSANDRA 2 hebat....
what ever laa sayang, janji u wat yg terbaek dan owg berpuas hati okay ?! FIGHTING !!!
hehehee semangat x saya ? ;P

so, pada kowg yg xde keje ke, ade yg dok dekatdekat kat situ ke,,,,, jommm lerr pergi ... !
gerenti puass hati wa ckp sama lu *poyo jep hehehe
bkn ape, saje bagi sokongan an tambahan dpt menghilangkn boring ;)

GO ! GO ! GO ! REVENGE FORSAKEN !!!!!
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Owner of the funny blog ◕



My name is AMMELIA ROSLAN and just call me AMOI.This is my Funny Blog so It's Real of me..
Please be nice here and don't copy what's mine!
i'm not single because i'm IKHWAN OWN'S >.<
_______________________________________
◕ Si Peneman Hati ◕


Put your shoutbox code here.