WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

Gorgeous
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, November 13, 2011 | 8:15 PM | 0 Comment
haii my baby blog :")

harini kite jmpe lagi an ? hehe plzzz jgn boring ngn aQ blog sbb aQ ade ko jep bile aQ betolbetol tertekan..
tambahan pulak Buncit aQ demam laa -,-'' yee, aQ xnak bg dy tertekan if aQ ckp mslh aQ okay..
ko tw an aQ sayang dy sesangat2, xkn laa dy xsihat aQ wat buduhhh jepp hehehe
dan jadi mangsenye adelah ko wahai blog :P
actly aQ baru je lepas nnges :')
yahhh now aQ dah ade mood utk cite ngn ko, law aQ cite mase aQ nnges kang hbs laa basah lappy nie.. tw2 jela an aQ nie law dah nnges mmg xingat duniooo haaaa ~
aQ bkn ape, cdh adoo tertekan adoo serabot pown adooo -,-'' haihhh  FUCK !!!
ape kes dowh natammm haramm nak mai bnyokkk sngt nie haaa... tw la aQ strong gile BABI tp xnak laa natam natam niee mai lam edopp aQ nie yooo..... ! HAHAHA

haaaa, nie nak ckp ngn ko baby blog... about my title an , hmmmmmmmm aQ xsakit aty tp ntohh lerr...
before Buncit aQ kapel ngn aQ, dy ade EX- GF !! yahhh sumee owg cem 2 right ?! sumee ke ? yahh i dont know lahh an.. smlm lepas sayang aQ jamming, dy call aQ.. mcm biase laa borakborak an hmm then dy gtw aQ laa, mase dy jamm EX- GF dy mcj dy.. then aQ just senyap jela.. yahhh aQ xpk burok kan just aQ tertanye, WHY ?!! 
ohhh lupe, tht gurl just gtw atok dy meninggal.. okay then ! 
aQ xkisah tapi nape ko xmcj aQ jep ??! bkn selame nie ko mcj aQ ke law apeape hal ?
dan skng ko senyap, xde mcj aQ pown an ? aQ nak mcj ko mcm mane an bb number sumee dah trdelete and aQ mnx laa kat Buncit number yg ko mcj dy smlm.. tp dy xbg aQ bb dy tw kang mesti jd len an hmmm
mmg u xreply mcj dy sayang tp jawapan u 2 wat i sakit hati u tw x ?!!!
i nie sape sayang ?? haihhhh u kate u xreply mcj dy pown and u kate dy just gtw atok dy meninggal jep bkn tnye khabar u pown ape la 2 laa n balblablabla !!!!!
hey sayang ! u bayangkn ea, if ex i mcj i then dy gtw i yg nenek dy sakit and i xreply pown mcj dy..
u rase rase laa an, ape respon u kat i ? ape yg u pk ?? mesti laa same like me B....
u mesti akn pk, np nak gtw u lak ? u bknnye ade pape dah ngn dy... u owg penting ke ? mcm2 u akn pk sayang... lebih2 lagi law THAT EX ade FEELING KAT KITE !!!!!!
u dah faham ke sayang ?! hmmmmmm
sumee nie menyakitkan i sayang :'( plzzz laaa paham i hmmm
dulu mase ex u dah ade bf, dy buleh ckp dy still ade feeling kat u.. dy xbuleh lupekan u.. dy ingat semua kenangan u ngn dy... bf dy xmcm u !! and now, dy dah single sayang !! DY DAH SINGLE !!
dan sepatotnye u paham perasaan i sebelom nak jwp hmmmmm


nur syafiqah....
aQ bkn laa nak gado ngn ko an tp aQ xsukee laa owg tipu aQ hmm
aQ nie bkn budak sekolah yg nak gado bende2 mcm nie.. like a suck u know,, mcm gampang jep nak gado hal2 mcm nie hmmm aQ tw ko still simpan gmbr2 ko ngn ikhwan tp ko kate kat aQ yg ko dah delete sumee then ko buleh lak blakon yg ko sedihh sbb pic 2 sumee dah xde ngn ko..
hey gurl ! ko ingat aQ bodoh mcm ko ea ?! plzzz laa dear, agak2 la tipu.. mcm klakar lak, ko yg budak umor 15 taon tipu aQ yg umor lebih tua dari ko -,-'' adehhhhh~
then bile ko mcj ngn aQ, ko buat2 tnye ikhwan watpe laa, 2 la nie laa adohhhhh !
seolah2 ko xmcj lngsng kat ikhwan an ? ape la u nie dear haihhh aQ penat ko tw x ? 
ape yg ko nak sebenarnye dari ikhwan ?? nak dy balik ngn ko mcm dulu ? hmm
bile aQ ajak hang out, ko xnak... mcm2 alasan ko bg kat aQ an,, and penah skali ko kate nak jmpe aQ..
aQ on jep then yg xley blahnye, ko pesan kat aQ " KITE HANG OUT GURL2 DAH LAA EA, XYAH LAA AJAK YOUR BF "
HAHAHAAHA ko melawak ke dear ?? mmg la aQ xkn ajak dy sbb dy keje... xkn laa nak join gurl2 hang out an tapi aQ nie paham ape yg ko mksdkn hehehe tapi xpela dear, aQ okay jep :)
ohh btw, aQ doakan ko edop bahagia dunia akhirat :)
aQ tw, ko baek ngn aQ pown ade maknenye ;) cume aQ nie haa saje wat bodoh dan melayan cara ko ! hopefully kite dah xberhubung dah sbb nie jela jln yg lebihh baek :)

Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Owner of the funny blog ◕



My name is AMMELIA ROSLAN and just call me AMOI.This is my Funny Blog so It's Real of me..
Please be nice here and don't copy what's mine!
i'm not single because i'm IKHWAN OWN'S >.<
_______________________________________
◕ Si Peneman Hati ◕


Put your shoutbox code here.