WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

Gorgeous
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, October 30, 2011 | 11:31 PM | 2 Comment
assalamualaikum... hamboy kan men lame aQ xupdate blog nie :)
okay harini mmg xnak ngarot just nak luahkan ape yg ade lam aty nie.. lame dah membeku nihhh mau kena sakit hati hehehe :P
sebenarnye lagi beberape mggu, bulan, hari lagi aQ nak p belajar dah & aQ ase berat hati nak p.. hmm aQ xtw nape.. padahal aQ dulu kan men xsabaww lagi haa nak p tapi makin lame makin berat.. nie sume krn MAK aQ yg aQ sayang sesangat2 :') even dy kdg2 wat aQ sedih then wat aQ sakit aty sikit TAPI aQ salu pikir KENAPA dy wat cem 2.. but it's okay mom, 2 sume perkara biase dlm 'perhubungan' kite wahahahaha :D
yang 2 aQ xamik port sngt, yg aQ amik port sngtnye keadaan mak aQ.. ade adek bradek mcm la xde, ade anak yg bnyk, mcm xdenye la kan hmmm si suaminye pula, alahaii dy la THE BEST FATHER & HUSBAND okay hmm mcm mane kalau bulan 12 nnt aQ dah jaoh dari dy ??? cmnie dy nak story2 ngn aQ ?? hmmm myb melalui tepon kali mcm dulu -,-'' tapi mesti xsame an ? haihhh aQ akn cube wat yg terbaek utk dy ~! ;)
sumee masalah yg mak aQ send kat aQ, ade kalanye aQ xdpt nak simpan sngt sampaikn aQ dtg migrain sbb otak aQ dah prnoh sngt serta xmampu nak pam HAHAHA *anak yg berpenyakit ! jadi aQ pown send laa kat si Buncit aQ nie haa
dy nie pasan je law aQ ade prob, myb dgn sikap aQ & cara aQ ckp ngn dy lain thts why dy dapat ase hmmm
thnx sayang sbb selalu ade utk i even kdg2 i nie je haa xde utk u kan sayang ?-,-'' apee daaa aQ nie hmmm
haaa btw, thnx 2 sayang jugak sbb bagi i MONA-V... alhamdulillah migrain i dah xdtg dah,, selesai 1 penyakit buat i hehehe lagi 1 penyakit nnt kite try wat pulak kay sayang ;)


sungguh sodapp diminum begitu sajeee :)

myb sampai sini je aQ nak membebel kan.. kang pnjang2 pening nak membace HAHAHA
pape pown, aQ sayang mak aQ n aQ sayang pokwe a.k.a suami aQ *insya-allah ;)

haaa nie aQ ngn mak aQ..
KAMI SANGAT COMEL okay ;P

nie aQ dan Buncit aQ..
KAMI POWN COMEL okay ;P

TANPA AWAK BERDUA, SAYA TAK AKAN SENANG MCM SEKARANG :")<3 <3
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Owner of the funny blog ◕



My name is AMMELIA ROSLAN and just call me AMOI.This is my Funny Blog so It's Real of me..
Please be nice here and don't copy what's mine!
i'm not single because i'm IKHWAN OWN'S >.<
_______________________________________
◕ Si Peneman Hati ◕


Put your shoutbox code here.