WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

Gorgeous
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, November 6, 2011 | 1:17 AM | 0 Comment
assalamualaikum sumeee manusia hoiiii.... ! ha, dgr x ? jwp laa, law xjwp dose okay :P
okay lempang muka laju2 HAHAHA
dah aQ xnk merapu bnyk just nak share about my new accessories laa hehehe *baek kan aQ :P
xde la, mlm uhh kuar la jenjalan ngn family aQ mkn angin smpai kembung segala bagai an,, pas 2 aQ jalan2 smpai nak kurus badan nie, jumpe la 1 kedai an... ha, mesti kowg ingt barang kemas an ? no, no, no....
aQ xsuke barang kemas nie, mcm owg tua je bile pakai an HAHAHA even mende alah uhh amat berharga tapi bg aQ, mende uhhh dop comey laa.. law mas putih cantek laa hehehe

barang nie xmahal pown an tapi aQ beli ngn duit laa, xkn air lior an ;P *choiii !
aQ nie pantang je nmpak mende yang berhuruf so, aQ pown ape lagi kan........ nmpak je teros stop dan pilih2 dan beli ! HAHAHA
amatamatamat cumilll laa and puas hatii bile dapat beli ;) *wink2
dan mende 2 adelah............... TARAAAAAAA


nie la aQ kate 'HIASAN' baru aQ hehehe
gelang berhuruf.. ade nmpak huruf an ?
kowg xbuta kan ? hehehe *kidding ;P
sweet kan, sweet kan ? derrr, xmau jeles tw ;)
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Owner of the funny blog ◕



My name is AMMELIA ROSLAN and just call me AMOI.This is my Funny Blog so It's Real of me..
Please be nice here and don't copy what's mine!
i'm not single because i'm IKHWAN OWN'S >.<
_______________________________________
◕ Si Peneman Hati ◕


Put your shoutbox code here.