WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

Gorgeous
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Friday, November 11, 2011 | 11:14 AM | 0 Comment
haii my baby blogger :')

haihhhh *ngeloh dulu kay hehe
aQ xtw nape ngn tarikh arini,, ramai sngt laa dok bangga ngn tarikh nie -,-'' ape yg special ? number dy ke hape ? bagi aQ xde ape yg special utk tarikh nie malah tarikh yg MEMBOSANKAN ! benci ! hmmmm
semalaman aQ xdpt tido,, kepala aQ sakit , hati bengkak n aQ xtw dah nak ckp ape...
nape ntah , ape yg dirancang xmenjadi tapi aQ tak salah kan sape2 trmasuk owg yg aQ sayang hmmmm
sometime aQ dah xnak sapesape ade dgn aQ.... i want to be alone ~! perlukn udara utk bernafas sndiri :'(
sumpah aQ ckp, hanye kite je yg mampu faham diri kite betolbetol... if owg yg sayang kite ckp dy paham kite, mmg betol dy paham tp dlm yg paham 2, bkn laa 100% .. really sorry ....
yes ! bile owg dekat ngn aQ mesti dy akan ckp " ko nie manusia yg bermasalah ! " so, nape dekat ngn aQ ? nape still nak bersame ngn aQ ? plzzz go away laaa... aQ xperlukan sapesape.. bknnye aQ xley edop pown if xde sape nak dekat ngn aQ...
mmg aQ rase diri aQ nie membebankan owg lain termasuk u yg i panggil Buncit :'(
i'm not a gud gurl 4 u ! i admit it !

kerja lebih penting dari kesihatan ?!
u rase puas aty ke sayang bile u dapat ckp mcm nie ? u rase puas ?! kalau u rase mcm nie laa an sayang, baek u xyah sayang i ! u tw knp B ? sebab u xmampu nak sayang diri u ! :'(
setiap ape yg u ckp, mmg menyakitkan aty i thts why i xbnyk ckp... i just want to be a silent gurl ~!
kan diam 2 lebih baek,, bile i ckp, buleh wat kite gado jep B hmmmm
u tnye i nape senyap, nape senyap hmmm ape je i buleh ckp sayang.. ape je ??????
kawan2 i salu luahkan mslh dy ngn bf dy and i just dgr then nasihatkan dowg... dy ckp  bf dy ade gurl len :'(
u tw ape alasan bf dy ? sebab awek dy jaoh dari dy !! 
bile dy cite, i nasihat dy bagai.. i rase bf dy xpatot ckp cem 2.. bknnye dy xjmpe, buleh jep jmpe.. dowg bknnye jaoh sngt hmmmm smpai i benci kat bf kwn i 2.. 100% i salahkan bf dy tapi dlm kes i, i xsalahkan u if u ade gurl len :'( i xberharap mcm 2 sayang tp i tw ape yg u rase hmmmm
i jaoh dari u and kite salu ade salah faham.. selalunye i xmarah u kalau u kuat kerja or xde mase utk i tapi B,, hari yang i nanti-nantikan mcm xde mkne je :'(
i xmintak u salu ade ngn i if u bz B tapi i mntak cume 2 hari je u dengan i sayang... cume 10/11/11 dengan 11/11/11 yg i mntak utk luangkan mase u dgn i... 2 pown u xbuleh ke sayang ? susah sngt ke sayang ??? :'(
i rindukan u B :"( sape je i ade utk i bermanje.. hanye u je i ade sayang :'(
yes ! mmg i xpaham u sbb i dah terlalu sngt paham u smpaikan i jadi mcm nie :"(
i xtw laa kalau gurl len mcm mane tp i xkn pernah utk tgglkan u even kdg2 owg kate " ko buleh tahan ngn bf ko yg salu bz smpai xde mase utk ko " ... heiii ! i xpeduli laa ape owg nak ckp pasal u ! yg i tw i sayang u ! i yg bercinta ngn u so owg len xtw pape pasal u,, hanye i je tw u mcm mane :"(
hanye telinga nie je yg dok dgr ape owg ckp tp mulot nie mampu ke nak ckp ? tak sayang, tak :"(
i berharap i buleh tahan lame ngn u sayang,,
i nak kite mcm nie sayang :"(

thnx sebab smpai skng u still lagi Buncit i :'(
i love u !
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Owner of the funny blog ◕



My name is AMMELIA ROSLAN and just call me AMOI.This is my Funny Blog so It's Real of me..
Please be nice here and don't copy what's mine!
i'm not single because i'm IKHWAN OWN'S >.<
_______________________________________
◕ Si Peneman Hati ◕


Put your shoutbox code here.