WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

Gorgeous
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Thursday, November 10, 2011 | 1:22 AM | 0 Comment
assalamualaikum sayang... *law xjwp dose tw tp law u jwp, u sayang i ! ;D

mlm nie i nak gtw u SELAMAT HARI LAHIR & SELAMAT ULANG TAHUN wat kite...
alhamdulillah genap setahun kite bersame *wah ayat i cintan cintun dah B ;P
sriously i bahagia sngt dan bersyukur pada ALLAH sbb DIA temukan u dgn i tanpa disengajakan...
i xrancang apeape tp sejak kali pertama i tgk u kat 'cermin kete' u , i dah mula jatoh cinta ! <3
hehehe mase 2 i ingt u xsuke i sbb u sombong okay ! ckp ngn i pown nak xnak jep huhuhu
tp seb bek u mnx number fon i law x, hbs laa prasaan i nie tw :P
then kite kawan.. makin lame makin sronok mcj ngn u tp mase i kat poli i xdpt nak mcj sngt bb i bz ngn study bagai hehehe tp bile dpt mcj u, mesti i suke tahap babun dok senyom2 comel gitu ;P

u tw sayang, setiap kenangan manismanis i salu ingat then kenangan 2 laa salu wat i senyom smpaiiiiiiiiii sekarang ~ kdg2 nak je i putar balik mase nihhh utk balik ke mase yg hepy 2 huhuhu tp pakan daya, mane buleh an sayang -,-'' haihhh *tgk i dah mngeloh huhu
hmmm tp adat pulak an lam 1 hubungan uhh mesti ade gadogado punyooo tp disebabkan kematangan u, kite xgado besar bb u salu ngalah ngn i kan sayang... thnx sayang ! ;)
dulu bile dekat, kurang je airmate nie kluar tp bile dah jaoh cemnie, airmate salu je kluar mcm xnokk berenti lak B huhuhuhu cmne nak wat sayang ? hehe
u tw sayang, dulu an i susah nak setia tp i xtw nape ngn u i jadi setia sesangat2 ! hehehe mungkin kan, yg len xpndai jage i mcm mane u jage i :') even u kdg2 bz, i ase okay jep.. xde pown nak cari owg len ke hapeee ke... xde pown sayang.. mungkin ini lah dinamakan cinta ! <3 *cair x ngn ayat i sayang ? :P

hmmm ikhwan, i tw skrg u teramat bz.. kdg2 dlm 1 ari tu kite xmcj sbb i xmau ggu i and i paham u then tyme mlm u call kdg2 i xagkat bb i dah tido... u salu balik lewat mlm sbb keje u bnyk hmmmm
dulu i mmg xley paham dgn keadaan u yg bz bb u salu je ade ngn i then bile u bz i ase u mcm xde ngn i... pas 2 mula la pk ngarot2 yg u ade gegurl len laa, lupe i laa, i xpenting laa, u nga enjoy laaa and blablablabla...
padahal u penat2 keje, 2 yg i pk kan sayang -,-'' maaf sayang pasal 2.. tp u xmarah i pown bile i tudoh u mcm2 malah u ketawa manje then ckp, " u la baby i ammelia.. u sowg pown xterjage, nie pulak nak ade owg len " " bg i, u sowg dah cukop baby " ....
bile u ckp cem 2, i sedihhhh sangat2 bb i ase smpainye hati i xpercayekan u hmmm tp u tenang je n xde pown marah2 i even u dah penat ngn keje u hmmm sorry Buncit ...
and skg, i dah buleh time u bz ngn keje u hehehe tp kali nie i xsunyi bb dlm 1 ari tu even u bz u mmpu antr mcj sekeping kat i tnye kabar i.. panjang lak 2 hehehe sweet tw u nie sayang ! ;)
cume kadang2 i ase sakit sikit bile u bz ngn keje u then bile ade je mase yg sikit 2 utk i, mesti kawan u dah sapu mase 2 :') i okay je tp ntah laa, kdg2 kwn u mcm xpaham hmmm
tp i okay sayang, xde pape pown cume biase laa an owg ppuan nie hehehe bnyk songehnyeee .. kan sayang kan ? ;P

and utk kate terakhir i dlm nie, hope hubungan kite kekal smpai bilebile...
" i nak dgn u lame kowt " * ha, u ingt x ayat nie sayang ? hehehe
kalau ade salah silap i, plz maafkan i sayang.. jgn simpan lam aty u nnt bengkak, i yg susah -,-''
i mnx maaf jugak sebb xdpt sambut bday u dgn meriah, hnye ucapan dan bebelan jep i bg kat u sayang.. i jaoh and i xmmpu nak wat apeape, tp i berharap bile brkesempatan, i akan wat yg terbaek utk hbngan nie.. thts my promise ! ;)
u bile dah jaoh dari i nie, jage diri u mcm u jage i,, sayang diri u mcm u sayang diri i, jgn lupa mkn dan mnom mcm mane u salu ingatkan i, jgn lupe SAYANG I MCM MANE I SAYANG U ! hehehe mwahxxxx !
i doakan u sentiase sehat kat sane, dimurahkan rezeki sertaaaaaa dipanjangkan umor ! n_n
and thnx sbb jadi Buncit i and thnx sebb jage i dgn baek and thnx jugak utk segala-galanye.. I LOVE U !!

ingat lagi x sayang air nie ?? hehe
i salu minom air nie tw,, air nie sodapppp ! ;)

and nie u laa bday boy !
si Buncit i yg tersangat noty...
i really2 love u ! u dgr x ?! hehehe 
plz smile always like this coz this smile make me smile too ;)

salam sayang dari,,
ammelia (^_^)v

Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Owner of the funny blog ◕



My name is AMMELIA ROSLAN and just call me AMOI.This is my Funny Blog so It's Real of me..
Please be nice here and don't copy what's mine!
i'm not single because i'm IKHWAN OWN'S >.<
_______________________________________
◕ Si Peneman Hati ◕


Put your shoutbox code here.