WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

Gorgeous
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, November 8, 2011 | 12:11 AM | 0 Comment
assalamualaikum sume *baek sikit :P
okay arini aQ amatamat penat dan aQ nak cite pendek je pasal raya Qurban an *mcm poyo jep
hahaha okay2 cukup..
raya nie aQ ekot family aQ beraya di TERENGGANU & ROMPIN ...
teramat la penat + epy tahap gile babeng... xpenah2 pown an nak jalan kesana kemari tapi mak aQ rajin bebenor :P

raya pertama aQ gerak p tganu, pergi dlm 3 buah rumah JER ! *jer la sngt an -,-''
then xjln mane pown sbb cuaca xbape nak sihat an :P so, dok lam kete jep hehehe
then sampai kat PANTAI ATU BURUK , stop jap amik angin luor pas 2 dah agak puas aQ masok kete *cem hapee dah HAHAHA
and aQ pown nak bg gmbr jep bb penat nak taip ! *tapi merapu bnyk :P
jomm layan gambar kay ! ;)
                           
 tganu kitee bohh ! ;D





haaa raya ke-2 pulak nak cite nihh.. gerak ke rompin pulak..
yang nie syok sikit bb sedara aQ ade bela mcm2 binatang ! *kasar kan :P
ade keldai, ayam, ikan, kucing dan BLA.BLA.BLA *maknenye bnyk 2 hehehe
so aQ nie owg kampung bile dtg ke kmpung jadi kmpung laa nmpaknye :P
syiokkk habis dowh ! layannnnn jep haiwan2 berkenaan huhuhu
so, mcm biase gmbr lagi tapi xbnyk laaa sbb aQ sibuk sikit ;)
skurang2nye ade la sikit hehehe

rompin kami puleee ! ;)















haaaa nie jela gmbrnye.. aQ bantai je cantek ke tak gmbrnye, buruk ke x rupe aQ.. aQ malas nak layan HAHAHA okay smpai sini je kowt nak menaip.. nak titow dulu !
kay nitenite ! ;) zZZZZzzzzzZz~
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Owner of the funny blog ◕



My name is AMMELIA ROSLAN and just call me AMOI.This is my Funny Blog so It's Real of me..
Please be nice here and don't copy what's mine!
i'm not single because i'm IKHWAN OWN'S >.<
_______________________________________
◕ Si Peneman Hati ◕


Put your shoutbox code here.